maria zaki idag ♥



maria och ajg ska göra kladdkaka idag tills imrn :D
mirnessa kommer hem söndag natt jag har saknat henne så (L)

http://www.youtube.com/watch?v=4wNGsQgEPiE
hahaha så jefla bra eren


hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhej

man kan inte bara gå runt o låtsas som att allt är som det ska..

Inatt klockan halv 1-1 så gick jag i regnet gråtandes till signe och franca som mötte mig.
tack för att ni ställer upp för mig, och finns! ni är verkligen äkta vänner. hopaps ni finns på min sida hela livet ♥
oerhört tacksam. 
blev en ganska lång natt, vi gick hem till signe, va lite där och jag kunde inte sova där för jag hade inte med mig min nässpray och hon hade ingen så jag och franca gick hem till franca. signe sov hemma hos sig och jag och franca sov hos franca. när vi kom hem till franca tog jag nässpray, de va jävligt skönt. sen fick jag ett glas oboy och två mackor. francas bror lanade med några så de va lite kul iaf :).. sen gick vi och la oss!

älskar dig signe

älskar dig franca

idag har jag varit med franca och signe, vi åt brunsh men i mitt fall.. brukost! =D haha.. 
sen hyrde vi film och stack till erica. elsa och denise kom också. filmen va sådär. lipade lite hihi.
sen gick jag hem i regnet och pappa mötte mig. nu är jag hemma och vill egentligen bara sova.. resten av livet.

bilder från igår





lite överdriven hah.




jag utan smink

jag med smink
jag säger bara, HEJ ÄR DETTA SAMMA PERSON?

i made it!

jag vill ha en kille som väljer mig framför alla tjejer i hela världen. 

YEEEEY

jag gillar när folk reklamar mig :$


28 juli 2010

lördag blir det maria, vi ska göra lite saker MIHIHIHI hemligt :$$$ okej.. de där kan misstolkas men asså de är inget sånt hahahahaha!

nästa vecka drar jag till linns sommarstuga och tänker stanna där ngra dagar. love you linn henriksson, finast i mina ögon!♥

jag mår rätt så bra nu, men måste vila hemma idag, men imrn är jag nog frisk!
min näsa är förjävlig. helt röd HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA
tack för mig

vissa av mina kompisar är så himla lika kändisar;


emma, och den andra i mamma mia

taylor lautner och jonte

sjuk. film med mami

under denna dag har jag vaknat.. kollat två filmer med mamma:)
först


sen 



båda va bra. men starstruck va bäst ;$ 

och jag är värre sjuk.. blö.

gothia igen

jag är sjuk men elin lindström övertalade mig att komma till gothia och jag gjorde det. det var jätte kul där men sen mådde jag så jävla dåligt för min förkyldning, blev as hängig osv.. vakten kom o frågade hjur jag mådde och jag sa att jag inte ätit på hela dagen och mådde jätte dåligt pga förkyldningen och då fick jag hänga med in till deras personalrum, jag fick kexchoklad och äpple (a)  ihiihiihih! så det va min mat idag, dom va as schyssta och roliga. sen drog jag ut och dansade mer, och blö sen åkte vi tåg hem och där träffade vi matte och felix så vi satt hos dom o hade de nice:) sen åkte jag och min kära bror upp med taxi till oss. nu är jag helt slut och har as ont i halsen. pusssss.

osminkad

sticker ner till stan för att träffa ellen och elin! have miss you girls, love u<3
imorgon blir det gothia igen, ;G


bästavän- franca














bästavän













GOTHIA DISCOT

för er som orkar läsa!


jag och vicky stack till göteborg idag, när vi kom fram åt vi donken sen stack vi direkt till gothiadiscot, eller ah.. utanför och väntade, hade inget att göra ändå :) lärde känna några i kön som jag tyckte va omogna först men sen va dom helt okej :) JAG OCH VICKY KOM FÖRST IN PÅ GOTHIADISCOT PÅ FÖRSTA DAGEN OCH DET VA FET KÖ FIFAN VA HÄRLIGT ELLER?!?!?!??!!?!!?!?!?!?!?! vissa kom inte ens in :o
sen när vi va där inne dansade vi i ring och hade sjukt kul :D fast de va typ bara kåta desperata blattar på det discot, som kom fram och försökte strula, då fick man putta bort dom tihi. kommer bild imorgon på hur jag ska ha på nästa gothia på fre, eller tors :)
PEACE AND LOVE ! jalla herå

förlåt hehe

förlåt för jävligt dålig uppdatering.. men i veckan har jag varit i hjo hos jessicka, sen har jag varit med vicky hela veckan och sovit hos henne och träffat lite olika :):):) glömde min överföringssladd hos vicky så kan inte ladda in bilder än så länge.

drar till partillecupen!

hejehejehj dgj fgkdfg 
drar dit med pernilla baby ! (L)

hemma!

nu kommer det massa bilder från spanien!:))









osminkad på nästan alla bilder










jag har massor med bilder på sofie men jag måste fråga henne om vilka bilder hon vill att jag kan lägga ut det är drf jag typ inte har ngra på henne nu.



HAHAHAHAHAHAHHAA


















asdfg-.,,nmbvcxzzxxccvbnnm älskar dig<3

är i spanien!!!!

har så sjuuuukt kul här i spanien med sofie! händer nya roliga saker varje dag. idag; jag har nog ALDRIG skrattat så mycket i mitt liv. Vi ligger på stranden nära havet som ger stora vågor. sofie läser en bra bok och jag ligger och halv sover. ett gäng killar ligger brevid oss och kollar hela tiden. jag och sofie snackar jätte högt om dom men dom fattar ju inget vad vi säger, haha skit kul. iaf sen så helt plötsligt kommer en jätte stor våg, och sofie ligger närmast och så får hon hela vågen under sig, hela hon blir blöt och ni skulle sätt hennes min, jag skratta så fruktansvärt mycket :D och killarna brevid skrattade med oss, jag fick typ hälften vatten på min kropp. inte lika farligt som för sofie hahahahahaha ;) hela hennes väska och allt blev blött GAHAHAHAHAHAHAH!!
sen flytta vi upp liet och killarna fortsatte kolla på oss, det gjorde dom hela tiden. sen kom det ett gäng andra killar och lägger sig  bakom oss och kollar på oss och våra rövar. jag vresade lite och ba :; oj jag ska nog ta ihop mina ben... HAHAHHAHAHA och sen hade vi killar runt om oss helt o hållet. sjukt kul. sen när vi gick så gick dom också. HAHAHA

RSS 2.0